Strik

Strik har altid været designer Hanne Silke I. Christensens varemærke. Gennem hende lange designkarriere, har hun designet strik til modebevidste kvinder. Striktrøjer i de helt rigtige garner, så kvaliteten af trøjen bliver i absolut særklasse. Sammen med den gode strikkvalitet hører et spændende design, hvor der ikke er gået på kompromis med forskellige spændende strikmetoder.

Mange af de striktrøjer der findes i Hasselgrens kollektioner, kan bæres for forskellig vis. Ofte kan de lukkes eller bindes på forskellige måder, afhængig af hvilket udtryk man ønsker. Og kombineret med fx. en top eller noget tilbehør kan striktrøjen skifte udtryk mange gange.

Striktrøjerne på Hasselgren.dk er alle behagelige at bære og har en god pasform, som understreger kvindekroppens linjer. De fleste striktrøjer er designet i Hasselgrens kendte stil, men nogle er også udvalgt specielt hos vores leverandører.

Materialevalget i vores strik trøjer er lavet af gode garner og strikket på finest vis med specielle detaljer og effekter.Mange af striktrøjerne er i det fineste Merino uld. Alle Hasselgrens produkter er produceret med hensyntagen til miljø og forbrugernes sundhed og udvalgte leverandører arbejder med Fairtrade og økologiske materialer, så det hos Hasselgren.dk er muligt at købe et bredt udvalg af økologisk tøj.

Viser 5 resultater
Grehta Cardigan WST3989

Lækker cardigan, meget anvendelig Farve: stone Kvalitet:85%organic cotton-15%wool knit

DKK 570,-
Grehta Cardigan WST3989 G

Lækker cardigan, meget anvendelig Farve: Graphite Kvalitet:85%organic cotton-15%wool knit

DKK 570,-
Hally Jumper WWT3779

Smuk strikket bluse i organisk bomuld med snoninger Farve: moss Kvalitet: 100% Organisk boumuld ...

DKK 699,-
DKK 399,-
Tilbud
Hartz Jumper WWT3720

Lækker stripet strik fra Thought i naturmaterialer kvalitet: 85% organisk bomuld og 15% uld i chasm...

DKK 599,-
DKK 399,-
Tilbud
Merewen Cardigan WWT3719

Lækker cardigan, meget anvendelig Farve: Dark Navy Kvalitet:85%organic cotton-15%wool knit

DKK 699,-
Viser 5 resultater