Levering

Vi ekspederer ordrene i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes hurtigs muligt.

Betaling

Ved køb af varer på www.hasselgren.dk er der kun mulighed for brug af betalingskort. De nødvendige informationer kommer frem på skærmen ved køb.

Varemodtagelse

Varerne afsendes med Post Nord.

Vores varer er forsikrede under forsendelsen. Ved modtagelse bedes du kontrollere varen.
Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det på stedet. har du åbnet pakken og opdaget en skade, bedes du returnere den til os.

Vedlæg altid retursedlen, der sider nederst på fakturaen. Oplys hvad og hvorfor du returnerer samt dine bankoplysninger.

Fragt

Købssum over 300 kr.: fragtfri levering
Slutkøbssum under 300 kr.: pålægges fragt jf. Post Danmarks takster.

Varerne sendes med Post Danmark og vores fragtpriser er baseret på deres takster. Den aktuelle fragtpris kan du se i din indkøbskurv, når du har tilføjet varer deri.

Udland

På vores hjemmeside modtager vi kun bestillinger fra Danmark.

 

Returneringsret

Der er 14 dages fuld returret på alle varer. Ønsker du at få penge tilbage for en vare, skal du på returnotaen notere dine bankoplysninger, så vi kan indsætte beløbet. Du kan også vælge at bruge beløbet til et andet køb.

Send venligst ikke returvarer pr. efterkrav.

Hvis en vare har en fejl eller fejlekspederet, betaler vi dine fragt udgifter, når du har returneret den.

Personlige oplysninger

Vi opbevarer dine købsoplysninger i vores kundekartotek, indtil vi hører andet fra dig. Du kan til enhver tid give os besked om, at du ikke ønsker at være kunde hos Hasselgren, herunder at du ikke ønsker at modtage kataloger og anden markedsføringsmateriale fra os. Du skal blot give en besked herom ved at sende en mail til post@hasselgren.dk eller ringe på 40 47 05 31.

Vi garanterer, at vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredje part, her under andre virksomheder. Dog videregives relevante oplysninger fra din ordre til fragtfirmaer med henblik på levering af deres køb på webshoppen.